Wees als een luchtballon. Laat je ballast los. Dan kun je vliegen.

Recensies

‘Alles is nu’ 

Ook al had ik uiteraard de mooie verhalen gelezen van mijn voorgangers, ik ging toch wel een beetje sceptisch het Body Mind Release Traject in moet ik bekennen. 
Ik wist niet precies wat ik ervan kon verwachten. Hoe zou dit gaan uitpakken voor mij? 

Maar wat een mooi cadeau heb ik de afgelopen weken van Marike mogen ontvangen! Door mezelf open te stellen,  open te staan voor veranderingen, dingen los te kunnen laten, ‘verloren’ dingen terug te halen. Momentjes voor mezelf, in het hier en nu. 

Resultaat: de focus terug op mezelf, ik pak uitgestelde dingen op, er is weer energie. Stapje voor stapje, stap ik met rust, positiviteit en (meer) onbevangenheid de toekomst in. 

‘Geen valkuil vol herinneringen
Over wat ik heb gelaten
Gelogen of gedaan
Ik wil alleen nog maar
Geloven
In elke dag
Opnieuw bestaan

Wacht niet om te dansen
Wacht niet om te vallen
Wacht niet tot secondes
Overgaan in een minuut
Want alles
Ja, alles
Is nu!’ 

‘Alles is nu – Diggy Dex’

20 jaar en met Body Mind Release eindelijk weer balans en vertrouwen. 

Na veel coaching en hulpverlening geprobeerd te hebben met weinig resultaat, heb ik door middel van BMR gevonden waar ik zo lang naar op zoek was: balans en (zelf)vertrouwen. Beide dingen die ik jarenlang kwijt was en waarvan ik dacht dat ik ze niet meer zou voelen.

Marike heeft mij goed begeleid tijdens het BMR traject. Ze gaf me vertrouwen, luisterde en hield me een spiegel voor. Inmiddels heb ik de rust in mijzelf gevonden. Ik voel mezelf krachtiger, ik weet wat ik waard ben en voel meer liefde voor mijzelf en m’n omgeving.

Heel blij dat ik het Body Mind Release traject bij jou heb gedaan. Vol verwachting aan begonnen, met het gevoel baat het niet… Je hebt iets getriggerd dat ik nodig had. En ondanks dat ik af en toe twijfelde of het ook voor mij zou werken heeft het dat zo enorm gedaan! 🎉 

Ik wilde me zo graag lichter voelen, zo blij dat dat is gelukt!! Voel me een ander mens. En ik heb het gevoel dat dit nog het begin is, begin idd van een nieuw pad. Na heeeel veel jaar gaat het me dan toch lukken 🙃🥳💪🏻. 

Enorm bedankt lieve Marike!! Voelt veilig en vertrouwd om met je te praten over hele persoonlijke dingen. Fijne, positieve energie, precies wat ik nodig had. Dankjewel!! 😘😘

70 jaar en hulp durven vragen.. 

Sinds augustus vorig jaar ben ik in een negatieve spiraal geraakt en kon dit zelf niet meer oplossen. Op aanraden van mijn erg meelevende buurvrouw heb ik professionele hulp gezocht .

Ik kwam terecht bij een Body Mind Release traject in Oranjewoud bij Marike Hylkema-van der Leeuw. Ik moest mijzelf goed in de hand knijpen om over deze drempel heen te stappen. Is toch een barrière.

Ben erg blij dat ik deze stap genomen heb.Er is een luisterend oor voor je problemen en je kunt je emoties de vrije loop laten gaan. Er wordt een plan van aanpak opgestart.

Heb dit traject inmiddels met succes doorlopen en voel me als herboren. Loop je ook met dergelijke klachten rond? Aarzel niet en zoek hulp. Ik spreek uit ervaring. 👍

Een aantal maanden geleden, toch wel enigszins sceptisch, het BMR traject bij Marike gestart.

Sceptisch omdat ik niet zo van het zweverige gedoe ben en toch wel het idee had dat BMR wat een zweverig traject was, maar de resultaten die ik op social media voorbij zag komen maakten mij ook wel  nieuwsgierig. Dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken, contact gezocht met Marike en een BMR-traject gestart. Vooral omdat ik meer rust in mijn hoofd zocht, mijn lontje wat langer wilde hebben en mij wat zelfverzekerder wilde voelen.

Vooral de eerste gesprekken deden veel stof op waaien en veroorzaakten nog meer onrust en onzekerheid…..maar Marike wist mij steeds weer de juiste richting in te helpen en de nodige “tools“ mee naar huis te geven om mee aan de slag te gaan.

Nu, na een intensief traject van een aantal maanden, is mijn hoofd veel opgeruimder, heb ik meer begrip en geduld en kan ik veel beter zaken loslaten! 

Daarnaast groeit mijn zelfvertrouwen en ontwikkel ik mij nog steeds door met de “handvaten” die ik mee gekregen heb.

Kortom, vooraf zeer sceptisch……achteraf erg blij dat ik de stap naar Marike gezet heb!

Dankbaar

‘App Marike nou gewoon’, is wat mijn moeder zei toe ik thuis kwam te zitten door een Burn-out. Ze had net gezien dat Marike nog wat last-minute plekjes over had. Nog nooit heb ik zo snel iemand geappt, mijn gevoel heeft geen seconde getwijfeld. 

Al huilend begon ik de eerste paar gesprekken en wat had ik weinig vertrouwen in mezelf. Steeds ging het wat beter maar de weken voor de wandeling om het traject af te sluiten kreeg ik weer een beetje paniek. Ben ik wel vooruit gegaan? Kan ik dit wel helemaal zelf? Ik kon niet wachten tot ik Marike weer zag.

Vorige week heb ik het Body Mind Release traject afgesloten met Marike. Ik vertelde Marike over hoe het de laatste weken was gegaan en ik schrok er gewoon zelf van, over wat en ik hoe ik Marike de updates gaf. Zo’n ander persoon dan hoe ik bij Marike binnenkwam de eerste keer. 

Op de fiets terug naar huis kon ik alleen maar huilen, maar deze keren waren het tranen van geluk en dankbaarheid naar Marike toe. 

Ik ben toch zo ontzettend dankbaar voor het vertrouwen wat Marike in mij heeft gehad (en hopelijk nog steeds een beetje 🤪).

Vanochtend heb ik met Marike de laatste fase van het BMR traject afgesloten in het mooie bos van Oranjewoud.

Ik ben binnen gekomen met een fysieke burn-out. Door dit traject te volgen, had ik al snel inzicht gekregen van de problematiek waardoor ik hierin terecht ben gekomen. Ik was me er niet van bewust dat ik met heel veel ballast liep waardoor ik overbelast ben geraakt.

In de afgelopen 7 weken heb ik gewerkt aan het loslaten van deze ballast, en te vervangen door positieve overtuigingen. Het heeft me opluchting gebracht, omdat Marike alles op een positieve manier kan relativeren, en je ervan overtuigt dit zelf ook te kunnen doen.

Verder voel ik rust en ruimte in mijn hoofd, en sta ik veel luchtiger in het leven. ‘Zelfbehoud’, is een woord waar ik mezelf altijd aan zal blijven herinneren. Marike brengt veel warmte, vertrouwen en luistert oprecht. Ze heeft me tools voor het leven gegeven waar ik heel dankbaar voor ben.

Het zit er op, mijn BMR coaching sessies. Zelf kende ik het Body Mind Release traject niet, maar mijn werkgever wel. En op aanraden van hem ben ik bij Marike gekomen.

Ik zat alles behalve lekker in mijn vel zowel fysiek als geestelijk. In het begin was ik zeker sceptisch maar heb het programma wel een kans gegeven. En daar ben ik nu (na afronding) blij mee.

Dankzij BMR en Marike ben ik gaan beseffen dat ook ik waarde heb. Mijn zelfliefde is gegroeid wat me geholpen heeft om te stoppen met een verslavende gewoonte waarvan ik wist dat het slecht voor mij was, maar waar ik tot dan toe geen kracht voor had om echt mee te stoppen.

Ook heeft het programma mij handvaten gegeven om bewust naar mijn omgeving te kijken, naar mijzelf te luisteren en actief mijzelf te veranderen. Wat doet een uitspraak, gebeurtenis met me, waarom doet het dat met me? En het belangrijkste: wat wil ik dat het met me doet. En als ik merk dat ik weer dreig terug te keren naar oude gedachtenpatronen ga ik weer even actief aan de slag met mijzelf corrigeren.

Ik ben echt blij dat ik het programma heb kunnen volgen, ik voel me sterker, beter, ik kom voor mezelf op, waardeer mijzelf en heb weer plezier. Ik weet wat me te doen staat, en werk daar naar toe. Eerste stappen zijn gezet, mijn salarisverhoging is een feit!

Als kers op de cake hebben Marike en ik een buitenwandeling gemaakt waar ik (naast dat het gezellig was) ook geleerd heb wat ademhaling met je doet, een echte Eye opener. Al met al, dankbaar voor wat ik geleerd heb en dankbaar dat ik Marike heb leren kennen.

Na een half jaar met long-COVID klachten te hebben rond gelopen heb ik een afspraak met jou gemaakt. Ik hoopte dat ik door de BMR mijn hersenmist kwijt zou raken en me weer beter zou kunnen concentreren. Daarnaast zou wat meer energie ook welkom zijn.

Jij zag wel mogelijkheden dus daar vertrouwde ik op. In het kader van baat het niet, dan schaadt het niet ben ik samen met jou het traject in gegaan. Na slechts een paar weken kreeg ik weer ruimte in mijn hoofd. De mist was verdwenen en mijn concentratievermogen nam langzaam ook weer toe.

Tijdens onze gesprekken kwam ik er achter dat ik steeds op zoek was naar bevestiging door anderen, dit kostte erg veel energie als ik dit niet kreeg.

Nog weer een paar weken later voelde ik zelfs af en toe energie borrelen.

Door jou heb geleerd om voorlopig met ‘de rem’ er op te leven in plaats van vol gas ervoor te gaan. Mijn energie moet er eerst weer zijn. Ook heb ik eindelijk tijd gemaakt voor een hobby die ik al heel lang wilde doen. Mijn energie krijg ik steeds meer terug en ook verdwijnen mijn long-covid klachten grotendeels.

Jij hebt alles er aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik me weer mezelf kan zijn en de kracht ook uit mezelf kan halen. Ik heb geen bevestiging van anderen meer nodig om mij goed te voelen . Zelfs de yin-yoga oefeningen heb je ingezet om ervoor te zorgen dat ik rust in mijn lichaam krijg. Dank voor deze mooie ervaring

Hello, Goodbye, Hello 

Aan elk begin komt ook weer een eind. Vandaag ging ik voor een afscheidswandeling op pad met mijn Body mind release therapeut. Een mooiere dag konden we ons niet wensen in het prachtige winter Wonderland. In september begonnen wij samen aan deze bijzonder unieke reis. Als een gebroken vogeltje kwam ik jouw praktijk binnen lopen, met de gedachte; “baadt het niet schaat het niet”. 

Vele tranen hebben er gevloeid & ook hebben we rijkelijk gelachen. Een stukje discipline werd er gevraagd met tweemaal- daags te mediteren (kloppen). Verrassend genoeg werd dit een momentje van rust op de dag. Waarop ik leerde voelen naar mijn diepe & ware gevoelens. Vooral leerde ik te luisteren wat het innerlijk (beschadigde) kind in mij nodig had. 

Wat ik leerde is luisteren naar mijn angsten, hadden deze een functie, wilden ze mij iets belangrijks vertellen of mocht ik deze angsten los laten. Voor het negatieve haalde ik het positieve terug. Overtuigingen waarin beetje voor beetje ik in ben gaan geloven; zelfwaardering, beleid, zelfliefde, zelfbehoud, eigenwaarde & zoveel meer. 

Lieve Marike, jij kwam op het juiste moment op mijn levenspad. Jouw levensvreugde & overgave om naar mij te leren luisteren naar mijn bewuste en onbewuste gedachten is bewonderingwaardig. Je zeeën aan geduld in de verhalen over “mijn narcist” & warm hartigheid waarmee ik bij elke afspraak weer onthaald werd, maakt dat ik moeite heb met dit afscheid. Zoals je weet heb ik besloten jouw voetstappen te volgen en zelf de opleiding tot body mind therapeut te gaan volgen. 

Vanaf hier neemt ik dan ook geen afscheid. Hoop ik alleen nog maar meer van jouw kennis te mogen ontvangen. Bedankt Marike dat jij jouw steentje wilde bijdragen in mijn heling. Jouw traject heeft deuren geopend & geeft de motivatie verder te leren over mijn liefde.

’s Morgens wakker worden met dikke mist in je hoofd, niet lekker in je vel zitten en toch maar door gaan.

Met hulp van Marike heb ik de ballast los gelaten, aan mezelf gewerkt, slaap ik zoveel beter en is de mist opgetrokken, is het zicht helder en kan ik vooruit zien!

Zoveel energie, vertrouwen en positiviteit en kracht terug gekregen! 

Ik ben er weer

#HelloWorld#Energie#Kracht#Positiviteit#Happy#Bodymindrelease#Marike#VitalMe

Lieve Marike, bedankt voor jouw hulp en begeleiding! Ik ga jouw warmte missen. Maar wat ben ik blij dat ik dit traject ben gestart (al heb ik het ‘onderweg’ ook zeker wel vervloekt).

Dankzij Body Mind Release heb ik mijn emoties weer terug. En daar ben ik jou heel dankbaar voor! Ik had wel door dat ik op slot zat, maar dat ik zo erg in de greep gehouden werd door mijn angsten wilde ik liever niet zien.

Ik heb veel gevochten, ook gevlucht, maar ben blij dat ik bij jou uit ben gekomen en heel erg veel nare dingen heb mogen loslaten. Ik voel me meer gelukkig en heb mijn rust terug. Ik heb weer zin om te leven, te lachen en mijzelf een plezier te doen. 

Ik kijk er naar uit om weer vanuit mijzelf keuzes te maken, voor wat voor mij goed voelt en waarvan ik ga stralen. Bedankt dat je mij weer op het juiste spoor hebt gezet! Dit gun ik iedereen

Lieve Marike, eind sep bij jou begonnen met de BMR therapie wegens depressie/burn-out klachten. Nu na ca 6 weken ben ik volledig klachtenvrij. Dit allemaal dankzij jouw fijne en warme persoonlijkheid en niet te vergeten je luisterende oor tijdens ons gezamenlijke Body Mind Release traject.

Eigenlijk zou iedereen dit gewoon eens moeten ervaren met of zonder mentale issues of klachten.

Lieve Marike, wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb om samen met jou dit mooie proces in te gaan! Nieuwe inzichten, keuzes durven maken, terug naar mijn gevoel maar ook angsten loslaten en met positieve processen kijken naar de toekomst.

Tot slot vanmorgen een prachtig cadeau, onze wandeling met een stralende zon, mooie herfstkleuren en nog meer nieuwe inzichten en eye openers. Dank je wel! 

Waauw is het eerst woord wat in mij opkomt als ik terug kijk naar dit traject. Ik was me er nog niet helemaal van bewust dat ik niet lekker in mijn vel zat en veel stress ervaarde. Dat mondde helaas uit tot een burn-out. Ik wilde mij er vooral niet aan toegeven en niet laten zien dat ik me zo voelde. Een dierbare zag dat wel en op aanraden heb ik een berichtje gestuurd voor een afspraak, een kort bondig en nuchter berichtje met vooral niet te veel emoties erin! 

En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! In eerste instantie was ik erg sceptisch over het kloppen, “gaat mij dit echt helpen?”. Maar ja het werkt. Ik heb mijn rust die ik nooit heb gevonden eindelijk gevonden. Ik durf mijn emoties te tonen en naar mezelf te luisteren. Maar vooral mijn grenzen durven aan te geven. Een hele nieuwe ik heeft haar ballast achter zich gelaten en ziet te toekomst weer positief tegemoet. Een traject en programma die ik mijn hele leven met mij mee zal nemen. 

Lieve Marike wat wil ik jouw enorm bedanken voor alles! Vooral jou positieve kracht en het aanvoelen van wat nodig is om weer in mijn eigen kracht te staan. Ik ben mezelf enorm tegen gekomen maar kom er nog beter uit dan ooit! Ik ben er nog niet maar stapje voor stapje met rust en met mijn eigen grenzen aan geven komen we er wel! Nogmaals heeel erg bedankt. En ik kan het alleen maar iedereen aanraden om te starten met BMR!

“Altijd haast, mezelf druk opleggen, stress zoeken, anderen niet teleur willen stellen, eindeloos analyseren en controleren, vasthouden aan het oude, dingen doen die ik eigenlijk helemaal niet zo leuk vind…..”

Dat waren de dingen waar ik al een tijdje mee zat. Daarom heb ik een afspraak met Marike gemaakt voor BMR en ik vond het traject helemaal geweldig!

Tijdens de gesprekken wist Marike feilloos de vinger op de zere plek te leggen en heb ik direct toepasbare handvaten van haar gekregen. Daarnaast hebben we heel veel gelachen en dat gaf me een goed gevoel. Ik weet niet wat me het meeste geholpen heeft, het BMR huiswerk of de gesprekken met Marike. Ik denk dat het de combinatie is geweest. Het resultaat: ik voel me super en sta veel relaxter in het leven.

Lieve Marike, ik ben je heel dankbaar!

Eind vorig jaar zat ik helemaal niet goed in mijn vel.
Mijn leven was jarenlang een rollercoaster aan emotionele gebeurtenissen geweest en nu zat ik voor mijn gevoel “op slot”. Ik kon niet meer bij mijn emoties komen en voelde me ZO gestrest.
Mijn intuïtie zei: je moet BMR gaan doen bij Marike. ZO blij dat ik deze stap genomen heb.
Op weg naar mijn eerste afspraak bij jou voelde ik: BMR gaat mij helpen al mijn “bagger” op te ruimen en naar LEVEN ipv OVERLEVEN.

Al na een paar weken “kloppen” voelde ik me rustiger, minder gestrest, blijer en ik kreeg meer energie.
Na de 3,e week kwamen er allemaal emoties los, ik kon niet meer stoppen met huilen…war voelde dat fijn! Alsof ik nu pas aan het verwerken was, wat er al die jaren was gebeurd.
Eindelijk kwam mijn ware ik weer tevoorschijn. Ik kon bijna niet bevatten hoe het werkte, maar het deed iets goeds met me!
Nu is mijn traject afgelopen en moet ik het zelf doen.

Ik ga je coaching heel erg missen Marike ( ik voelde me zo op mijn gemak bij jou) maar ik vertrouw er op dat ik nu, met alle tools die je me hebt gegeven, mijn leven zelf weer positief vorm kan geven.

Nooit had ik gedacht dat ik me in 6 weken zo anders kon voelen. Ik zat er echt doorheen, wist niet meer waar ik het zoeken moest.
Na de eerste afspraak dacht ik even ‘nou, als dit moet gaan helpen?’. Beetje sceptisch erin gegaan, maar al na een week voelde ik me zoveel beter. Ontzettend heftig waren de 6 weken en ben er misschien nog niet helemaal. Maar wat sta ik weer in mijn kracht! Ik zie de dingen weer positief en kan weer ontspannen. Ik kan mijn ‘gaspedaal’ eindelijk loslaten. Ik heb weer lol in de dagelijkse dingen. Ik kan weer lachen, ik kan weer ontspannen. Maar het allerbelangrijkste, ik kan weer communiceren met de mensen van wie ik hou. Mijn muurtje die ik de laatste jaren heb opgebouwd, is bijna weg. Ik durf er weer voor te gaan. En ook al zal de weg niet altijd makkelijk zijn, ik heb er weer vertrouwen in. Dank je wel voor wie jij bent Marike, want ook dat heeft er voor gezorgd dat ik ontzettend gemotiveerd was om er hard aan te werken!

Liefs

Echt ik ben zo blij dat ik BMR bij je gedaan heb. Ik sta veel relaxter in het leven, veel rustiger. Soms kon ik zo vreselijk over dingen inzitten, maar denk nu meer van het komt wel weer goed. Echt blij dat ik het gedaan heb. En het thuisfront beaamt het ook. Ik geniet meer, luister ook weer meer naar anderen.Ben opener naar anderen, was toch wel soms een gesloten boek , maar merk dat wanneer je , je opener opstelt dat daardoor ook mooie nieuwe dingen/ contacten ontstaan.
Lieve groet

Wat ben ik blij dat ik bij jou bmr mocht/kon doen. Ik heb mijzelf goed leren kennen en ik ben sterker in mijn schoenen gaan staan, maar vooral ook een relaxder en een gelukkiger persoon geworden…. het heeft mij vooral ook sterk gemaakt tijdens mijn scheiding. Bijzonder hoe dat dan gaat. Je kan dingen/emoties in het verleden (en tijdens je relatie) Maar ook in het heden veel makelijker loslaten en dit helpt je enorm om een scheiding op een rustige manier te kunnen regelen. Je staat emotioneel namelijk veel sterker in je schoenen en ook lukte het mij om positief naar de toekomst te kunnen kijken. Mijn kinderen en vrienden zijn ook echt verbaast over hoe sterk en gelukkig ik ben na alles wat ik heb meegemaakt. Ondanks de scheiding kan ik nog steeds genieten van de mooie dingen in het leven…
Bedankt Marieke!

Bmr heeft mij geholpen om mijn negatieve gedachten weg te nemen. Maar vooral meer rust in mijn hoofd. Op drukke dagen of momenten ben ik me bewust dat ik soms een stap terug moet doen. Door bmr ben ik bewuster naar mezelf gaan kijken, en daardoor kwam ik weer terug in mijn kracht. Waar ik vroeger altijd doorging neem ik nu een stap terug.

Wat heeft BMR voor mij betekent?

Ik had veel stress; het ging niet goed met mijn gezondheid, mijn relatie en mijn gevoel van eigenwaarde. Ik wilde graag een nieuwe, frisse start maar ik wist niet hoe. Ik had zoveel verdriet, angst en woede in mij, dat belemmerde mij enorm.

Op een gegeven moment vroeg ik Marike of BMR mij daar vanaf kon helpen. En ja, na een week BMR therapie voelde ik mij al een heel ander mens! Gedurende de weken daarna heb ik ontzettend veel zelfkennis opgedaan. Het voelt alsof alles in mijn hoofd is gereset. Ik heb geen last meer van oud zeer. En dan sta je een stuk lichter en vrolijker in het leven!

Na verschillende bezoekjes bij psychologen en therapeuten die niet dat opleverden waar ik op had gehoopt, zat ik op een zaterdag wat te googlen naar wat voor soort therapieen er nog meer waren. Zo kwam ik op jouw site en besloot je gelijk te mailen. Ik kreeg snel een reactie dat ik je wel even mocht bellen. Tijdens het bellen voelde ik al een klik en ik kreeg er positieve energie van. Ik had er zin in om bij je langs te komen. Toen ik de eerste keer bij je vandaag kwam, stond ik er heel sceptisch in, gaat dit mij nou helpen? Het woorden kloppen deed ik op mijn eigen manier, wandelend met de hond. Moest mijn gedachtes hierover echt uitzetten, want dit helpt toch niet..? maar toch werd ik elke week ietsje rustiger in mijn hoofd. Zou het dan toch helpen? Jazeker, wat een verschil. Het mooie was ook dat mensen om me heen zagen dat ik een relaxter persoon werd. Ik had nooit rust in de kont en was eigenlijk altijd aan het vluchten en vechten voor de onrust in mijn hoofd. Door even goed te baggeren in die negatieve emoties/gevoelens voel ik me echt zo veel beter. Het is rustig en helder in mijn hoofd, iets wat ik tijden niet zo heb gevoeld. 

Ik heb nu zelfs de tijd en rust gevonden om naar Yin Yoga te gaan, wat doet dit mij ook goed! Eerder had ik hier nooit de rust en voor mijn idee tijd voor gehad. 

Nu is het tijd om zonder je begeleiding dit door te zetten. Gelukkig heb ik hier goede handvatten voor gekregen. 

Marike, je bent een topper. Heel erg bedankt!

Ik loop over het strand en kijk over zee…wat is er met me gebeurt de afgelopen tijd. “gewoon” door te kloppen en dan worden “gewoon” dingen anders, voelen dingen anders. ja ik geloofde in het systeem maar ja…eerst wat saai dat kloppen later ging het steeds beter. halverwege traject dacht ik, is dit het, moet ik ook iets voelen nu? de laatste twee sessies viel alles op zijn plek en ging ik met een prachtig rapport naar huis.

Lieve Marike, wat ben je toch een wereld wijf, wat hebben we een bijzonder traject doorlopen. het werkte…het werkte.

Ik vind het lastig zei je, daar gaat weer iemand, einde traject, ik maakte er nog wat grapjes over tot dat ik weg reed in de auto, tranen lopen over mijn wangen, ga je gewoon een beetje missen!! bedankt lieve marike en hopelijk niet tot ziens

Ik ben via een vriendin bij Marike terecht gekomen. Al jaren had ik last van mijn controle gedrag en mede door Corona kreeg ik hier steeds meer last van. Niet alleen ik maar ook mijn omgeving. Al verschillende coaches gezien maar elke keer viel ik weer in hetzelfde gat terug. Wat mij aanspreekt aan BMR is dat je het voor een groot deel helemaal zelf mag doen. De evaluatiegesprekken vond ik heel erg waardevol. Zo kwam ik er juist achter waarom ik bepaalde dingen al jaren deed en wat het mij oplevert om het nu los te mogen laten. Ik ben nu een tweetal maanden klaar en ik kan zeggen dat het mij enorm veel vrijheid heeft opgeleverd. Er is weer veel meer plezier in mijn leven en ruimte voor dingen die op mijn en ons pad komen. Loslaten vind ik nog steeds wel lastig maar heb handvaten gekregen om niet weer terug te vallen. Het is een therapie waar ik de rest van mijn leven wat aan zal hebben. Dank je wel lieve Marike dat ik dit traject bij jou heb mogen ervaren. Liefs!

Body Mind Release & coaching

Copyright VitalMe | All rights reserved | Privacyverklaring| Ook zo'n mooie website? Von & Co