Recensies


Recensies

 

testimonial
Nooit had ik gedacht dat ik me in 6 weken zo anders kon voelen. Ik zat er echt doorheen, wist niet meer waar ik het zoeken moest.
Na de eerste afspraak dacht ik even 'nou, als dit moet gaan helpen?'. Beetje sceptisch erin gegaan, maar al na een week voelde ik me zoveel beter. Ontzettend heftig waren de 6 weken en ben er misschien nog niet helemaal. Maar wat sta ik weer in mijn kracht! Ik zie de dingen weer positief en kan weer ontspannen. Ik kan mijn 'gaspedaal' eindelijk loslaten. Ik heb weer lol in de dagelijkse dingen. Ik kan weer lachen, ik kan weer ontspannen. Maar het allerbelangrijkste, ik kan weer communiceren met de mensen van wie ik hou. Mijn muurtje die ik de laatste jaren heb opgebouwd, is bijna weg. Ik durf er weer voor te gaan. En ook al zal de weg niet altijd makkelijk zijn, ik heb er weer vertrouwen in. Dank je wel voor wie jij bent Marike, want ook dat heeft er voor gezorgd dat ik ontzettend gemotiveerd was om er hard aan te werken!

Liefs

 

 

testimonial
Echt ik ben zo blij dat ik BMR bij je gedaan heb. Ik sta veel relaxter in het leven, veel rustiger. Soms kon ik zo vreselijk over dingen inzitten, maar denk nu meer van het komt wel weer goed. Echt blij dat ik het gedaan heb. En het thuisfront beaamt het ook. Ik geniet meer, luister ook weer meer naar anderen.Ben opener naar anderen, was toch wel soms een gesloten boek , maar merk dat wanneer je , je opener opstelt dat daardoor ook mooie nieuwe dingen/ contacten ontstaan.
Lieve groet
 

 

testimonial
Wat ben ik blij dat ik bij jou bmr mocht/kon doen. Ik heb mijzelf goed leren kennen en ik ben sterker in mijn schoenen gaan staan, maar vooral ook een relaxder en een gelukkiger persoon geworden.... het heeft mij vooral ook sterk gemaakt tijdens mijn scheiding. Bijzonder hoe dat dan gaat. Je kan dingen/emoties in het verleden (en tijdens je relatie) Maar ook in het heden veel makelijker loslaten en dit helpt je enorm om een scheiding op een rustige manier te kunnen regelen. Je staat emotioneel namelijk veel sterker in je schoenen en ook lukte het mij om positief naar de toekomst te kunnen kijken. Mijn kinderen en vrienden zijn ook echt verbaast over hoe sterk en gelukkig ik ben na alles wat ik heb meegemaakt. Ondanks de scheiding kan ik nog steeds genieten van de mooie dingen in het leven...
Bedankt Marieke!
 

 

testimonial
Bmr heeft mij geholpen om mijn negatieve gedachten weg te nemen. Maar vooral meer rust in mijn hoofd. Op drukke dagen of momenten ben ik me bewust dat ik soms een stap terug moet doen. Door bmr ben ik bewuster naar mezelf gaan kijken, en daardoor kwam ik weer terug in mijn kracht. Waar ik vroeger altijd doorging neem ik nu een stap terug.
 
testimonial

Wat heeft BMR voor mij betekent?

Ik had veel stress; het ging niet goed met mijn gezondheid, mijn relatie en mijn gevoel van eigenwaarde. Ik wilde graag een nieuwe, frisse start maar ik wist niet hoe. Ik had zoveel verdriet, angst en woede in mij, dat belemmerde mij enorm.

Op een gegeven moment vroeg ik Marike of BMR mij daar vanaf kon helpen. En ja, na een week BMR therapie voelde ik mij al een heel ander mens! Gedurende de weken daarna heb ik ontzettend veel zelfkennis opgedaan. Het voelt alsof alles in mijn hoofd is gereset. Ik heb geen last meer van oud zeer. En dan sta je een stuk lichter en vrolijker in het leven!