Recensies


Recensies

 

testimonial
Nooit had ik gedacht dat ik me in 6 weken zo anders kon voelen. Ik zat er echt doorheen, wist niet meer waar ik het zoeken moest.
Na de eerste afspraak dacht ik even 'nou, als dit moet gaan helpen?'. Beetje sceptisch erin gegaan, maar al na een week voelde ik me zoveel beter. Ontzettend heftig waren de 6 weken en ben er misschien nog niet helemaal. Maar wat sta ik weer in mijn kracht! Ik zie de dingen weer positief en kan weer ontspannen. Ik kan mijn 'gaspedaal' eindelijk loslaten. Ik heb weer lol in de dagelijkse dingen. Ik kan weer lachen, ik kan weer ontspannen. Maar het allerbelangrijkste, ik kan weer communiceren met de mensen van wie ik hou. Mijn muurtje die ik de laatste jaren heb opgebouwd, is bijna weg. Ik durf er weer voor te gaan. En ook al zal de weg niet altijd makkelijk zijn, ik heb er weer vertrouwen in. Dank je wel voor wie jij bent Marike, want ook dat heeft er voor gezorgd dat ik ontzettend gemotiveerd was om er hard aan te werken!

Liefs

 

 

testimonial
Echt ik ben zo blij dat ik BMR bij je gedaan heb. Ik sta veel relaxter in het leven, veel rustiger. Soms kon ik zo vreselijk over dingen inzitten, maar denk nu meer van het komt wel weer goed. Echt blij dat ik het gedaan heb. En het thuisfront beaamt het ook. Ik geniet meer, luister ook weer meer naar anderen.Ben opener naar anderen, was toch wel soms een gesloten boek , maar merk dat wanneer je , je opener opstelt dat daardoor ook mooie nieuwe dingen/ contacten ontstaan.
Lieve groet
 

 

testimonial
Wat ben ik blij dat ik bij jou bmr mocht/kon doen. Ik heb mijzelf goed leren kennen en ik ben sterker in mijn schoenen gaan staan, maar vooral ook een relaxder en een gelukkiger persoon geworden.... het heeft mij vooral ook sterk gemaakt tijdens mijn scheiding. Bijzonder hoe dat dan gaat. Je kan dingen/emoties in het verleden (en tijdens je relatie) Maar ook in het heden veel makelijker loslaten en dit helpt je enorm om een scheiding op een rustige manier te kunnen regelen. Je staat emotioneel namelijk veel sterker in je schoenen en ook lukte het mij om positief naar de toekomst te kunnen kijken. Mijn kinderen en vrienden zijn ook echt verbaast over hoe sterk en gelukkig ik ben na alles wat ik heb meegemaakt. Ondanks de scheiding kan ik nog steeds genieten van de mooie dingen in het leven...
Bedankt Marieke!
 

 

testimonial
Bmr heeft mij geholpen om mijn negatieve gedachten weg te nemen. Maar vooral meer rust in mijn hoofd. Op drukke dagen of momenten ben ik me bewust dat ik soms een stap terug moet doen. Door bmr ben ik bewuster naar mezelf gaan kijken, en daardoor kwam ik weer terug in mijn kracht. Waar ik vroeger altijd doorging neem ik nu een stap terug.
 
testimonial

Wat heeft BMR voor mij betekent?

Ik had veel stress; het ging niet goed met mijn gezondheid, mijn relatie en mijn gevoel van eigenwaarde. Ik wilde graag een nieuwe, frisse start maar ik wist niet hoe. Ik had zoveel verdriet, angst en woede in mij, dat belemmerde mij enorm.

Op een gegeven moment vroeg ik Marike of BMR mij daar vanaf kon helpen. En ja, na een week BMR therapie voelde ik mij al een heel ander mens! Gedurende de weken daarna heb ik ontzettend veel zelfkennis opgedaan. Het voelt alsof alles in mijn hoofd is gereset. Ik heb geen last meer van oud zeer. En dan sta je een stuk lichter en vrolijker in het leven!


testimonial

Na verschillende bezoekjes bij psychologen en therapeuten die niet dat opleverden waar ik op had gehoopt, zat ik op een zaterdag wat te googlen naar wat voor soort therapieen er nog meer waren. Zo kwam ik op jouw site en besloot je gelijk te mailen. Ik kreeg snel een reactie dat ik je wel even mocht bellen. Tijdens het bellen voelde ik al een klik en ik kreeg er positieve energie van. Ik had er zin in om bij je langs te komen. Toen ik de eerste keer bij je vandaag kwam, stond ik er heel sceptisch in, gaat dit mij nou helpen? Het woorden kloppen deed ik op mijn eigen manier, wandelend met de hond. Moest mijn gedachtes hierover echt uitzetten, want dit helpt toch niet..? maar toch werd ik elke week ietsje rustiger in mijn hoofd. Zou het dan toch helpen? Jazeker, wat een verschil. Het mooie was ook dat mensen om me heen zagen dat ik een relaxter persoon werd. Ik had nooit rust in de kont en was eigenlijk altijd aan het vluchten en vechten voor de onrust in mijn hoofd. Door even goed te baggeren in die negatieve emoties/gevoelens voel ik me echt zo veel beter. Het is rustig en helder in mijn hoofd, iets wat ik tijden niet zo heb gevoeld. 

Ik heb nu zelfs de tijd en rust gevonden om naar Yin Yoga te gaan, wat doet dit mij ook goed! Eerder had ik hier nooit de rust en voor mijn idee tijd voor gehad. 

Nu is het tijd om zonder je begeleiding dit door te zetten. Gelukkig heb ik hier goede handvatten voor gekregen. 

Marike, je bent een topper. Heel erg bedankt!

 
testimonial

Ik loop over het strand en kijk over zee...wat is er met me gebeurt de afgelopen tijd. "gewoon" door te kloppen en dan worden "gewoon" dingen anders, voelen dingen anders. ja ik geloofde in het systeem maar ja...eerst wat saai dat kloppen later ging het steeds beter. halverwege traject dacht ik, is dit het, moet ik ook iets voelen nu? de laatste twee sessies viel alles op zijn plek en ging ik met een prachtig rapport naar huis.

Lieve Marike, wat ben je toch een wereld wijf, wat hebben we een bijzonder traject doorlopen. het werkte...het werkte.

Ik vind het lastig zei je, daar gaat weer iemand, einde traject, ik maakte er nog wat grapjes over tot dat ik weg reed in de auto, tranen lopen over mijn wangen, ga je gewoon een beetje missen!! bedankt lieve marike en hopelijk niet tot ziens

onbekend.png

 
testimonial

Ik ben via een vriendin bij Marike terecht gekomen. Al jaren had ik last van mijn controle gedrag en mede door Corona kreeg ik hier steeds meer last van. Niet alleen ik maar ook mijn omgeving. Al verschillende coaches gezien maar elke keer viel ik weer in hetzelfde gat terug. Wat mij aanspreekt aan BMR is dat je het voor een groot deel helemaal zelf mag doen. De evaluatiegesprekken vond ik heel erg waardevol. Zo kwam ik er juist achter waarom ik bepaalde dingen al jaren deed en wat het mij oplevert om het nu los te mogen laten. Ik ben nu een tweetal maanden klaar en ik kan zeggen dat het mij enorm veel vrijheid heeft opgeleverd. Er is weer veel meer plezier in mijn leven en ruimte voor dingen die op mijn en ons pad komen. Loslaten vind ik nog steeds wel lastig maar heb handvaten gekregen om niet weer terug te vallen. Het is een therapie waar ik de rest van mijn leven wat aan zal hebben. Dank je wel lieve Marike dat ik dit traject bij jou heb mogen ervaren. Liefs!