Over Mij

Marike

Ieder leven kent een aantal defining moments waarop je besluit je leven een andere wending te geven of tot nieuwe inzichten komt. Deze momenten zijn vaak gekoppeld aan periodes van tegenslag en persoonlijke hindernissen die genomen moeten worden.

In Beweging

Ook ik heb die momenten ervaren en besloot mijn leven weer een positieve impuls te geven. Ik verruilde mijn carrière in de uitzendbranche voor een studie Psychologie en volgde verschillende Coaching opleidingen. Ik besefte dat ik mensen graag in beweging wilde brengen; niet alleen mentaal maar ook fysiek. Zo ontstond VitalRun, waarbij ik met mensen ging wandelen of hardlopen zonder prestatie of druk. Veel aandacht voor ademhaling, momenten van bezinning, bewustwording en verstilling. Het effect bleek onmiskenbaar: ruimte in je hoofd, ontspanning en energie!

Los laten


Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte aanvulling op Running en Wandeltherapie werd ik getriggerd door Body Mind Release therapie. Zelf besloot ik het traject te doorlopen en was verrast door het geweldige resultaat. Ondanks dat ik met weinig klachten het traject in ging kwam ik toch veel onderliggende gevoelens, overtuigingen en angsten tegen die ik los mocht laten. Door deze los te laten en verloren positieve gevoelens terug te halen, voelde ik dat ik meer in mijn kracht kwam te staan. Ik besloot de opleiding als therapeut te doorlopen omdat ik niets fijner vind dan jou weer te laten stralen. 

VitalMe

Tijdens mijn opleidingen en werk werd ik meerdere keren geconfronteerd met Yin Yoga. Onderdelen hiervan gebruikte ik al tijdens de Running therapie. Yin Yoga kwam op mijn pad en ik kreeg ook steeds vaker de vraag of ik geen Yoga wilde geven. In ons nieuwe huis bleek er ineens een ruimte te ontstaan waar ik Yoga zou kunnen gaan geven en kon ik de signalen niet langer meer negeren. Ik besloot om de docenten opleiding bij BIVAG te gaan volgen. Dat was het moment dat de naam VitalRun niet meer bij mijn bedrijf paste en ik besloot deze te wijzigen in VitalMe. VitalMe wil jou zowel mentaal als fysiek in beweging laten komen waardoor jij je Vitaal voelt. 


Beweeg, Ontspan en Geniet

Ik ben trots op VitalMe, het bedrijf dat door zelf te groeien met mij is mee gegroeid. Een bedrijf dat zich helemaal richt op jouw welzijn. Wat past bij jou en hoe kan ik jou helpen om weer in je kracht te komen staan waardoor je weer vol zelfvertrouwen, levensenergie en vreugde kunt genieten.

Wil je graag een keer vrijblijvend met mij overleggen wat ik voor jou kan betekenen, heb je vragen of ben je nieuwsgierig, gewoon bellen of mailen!


  Lieve groet, Marike