Body Mind Release

Body Mind Release

Body Mind Release is een methode die jou helpt om de onderliggende innerlijke oorzaak van (levens)klachten aan te pakken. Deze prachtige methodiek is er voor iedereen en is bewezen effectief.

Wat is BMR

BMR helpt je in 7 weken om de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken.
Het is een methode die je helpt de innerlijke oorzaak van je levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken (93% positief resultaat). Hiermee komt hernieuwde energie, kracht en vreugde binnen je bereik. 

 

 

Waarbij helpt BMR?

Stress, spanning en onrustgevoelens 
Fysieke en psychische klachten 
Piekeren 
Angsten 
Gebrek aan zelfvertrouwen 
Verslavingsgedrag 
Kinderen met gedragsproblemen 
Paniekaanvallen 
Traumaverwerking 
Vermoeidheid  
Burn-Out 
Somberheid

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.

 

Wat is Body Mind Release? Lees hieronder verder

Wat gaan we doen?

Binnen de BMR methode heeft Hans de Waard (Founder van de BMR methode) de innerlijke oorzaak van levensklachten in kaart gebracht. Dit (werk)schema krijg je mee naar huis. Vervolgens leer ik jou de BMR methode om beperkende gevoelens en overtuigingen zelfstandig los te laten en positieve gevoelens weer ruimte te geven.
Je gaat tweemaal daags, gedurende vijftien minuten, aan de slag met het gericht loslaten van ballast en terughalen van je positieve gevoelens. Je zult merken dat dit prima te doen is. Je inspanningen zullen beloond worden; het lichaam geeft vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijs; het loslaatproces kost even tijd. Wekelijks bespreken we je ervaringen en krijg je uitgelegd wat je de aankomende week zelfstandig mag doen en vooral ook waarom. Gaandeweg het traject kun je meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen gaan ervaren. Je voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.


In je kracht

Na dit traject weet je hoe je jezelf met de BMR methode blijvend kunt ondersteunen

Interesse of meer informatie? Vul het informatie formulier in op de contact pagina, maar je mag mij ook altijd bellen voor overleg 06-25203503.

Wat zeggen anderen over mij? kijk bij mijn recensies